Etusivu Tule meille töihin Yhteystiedot

Yleistä palvelutaloista

Mikkelin Kotikaari ry tarjoaa tehostetussa palveluasumisessa asukkailleen turvallisen kodin, jonka hän sisustaa omilla, tutuilla kalusteillaan. Palvelutalo asumisympäristönä huomioi asukkaan yksityisyyden tarpeen, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden yhteisölliseen tekemiseen ja osallistumiseen. Halutessaan asukas voi mm. ulkoilla, osallistua musiikki- ja toimintatuokioihin hoitajan tuella. Arkea juhlistaa juhlapyhien ja asukkaan merkkipäivien huomioiminen yhdessä koko talon väen kanssa. Näillä elementeillä mahdollistetaan hyvä elämä ja mukava arki.

Kodikkaissa ja viihtyisissä palvelutaloissamme asukas otetaan vastaan yksilönä. Asukasturvallisuus on meille tärkeä asia. Sitä tuetaan nykyaikaisella hoiva- ja turvateknologialla. Vastuuhoitaja yhdessä asukkaan ja läheisen kanssa suunnittelee asukkaan tarpeenmukaisen hoidon ja hoivan sisällön, ja laativat yhdessä hoito- ja palvelusuunnitelman. Maittavasta ruoasta nautitaan kiireettömästi ja ateriat ovat ikäihmisten ravintosuositusten ja mieltymysten mukaisia. Pariskunnat asuvat halutessaan yhteisessä huoneessa, kuin kotona. Ovemme ovat aina auki asukkaidemme läheisille.

Palvelut sisältävät ruokahuollon, vaatehuollon, siivouksen, henkilökohtaisen hygienian ylläpidon, lääkehoidon toteuttamisen sekä sairaanhoidollisia toimenpiteitä.
Palvelun laadun, asiakasturvallisuuden ja asiakkaiden hyvän kohtelun turvaamiseksi taloissamme on sitoutunut, ammatillinen ja lakisääteiset vaatimukset täyttävä henkilöstö.

Järjestämme yhteistoimintatuokioita. Fysioterapeuttimme ja geronomimme ohjaavat kuntoliikuntatuokioita ja yhteisöllisiä viriketuokioita viikoittain. Katso kohta palvelutalot tai palvelut itsemaksavana asiakkaana. Palvelutaloihin tehostettuun palveluasumiseen, ympärivuorokautiseen asumispalveluun sekä omaishoitoperheille tarkoitettuun jaksohoitoon voi tulla myös palvelusetelin avulla.

Katso yhteystiedot ja asuntojen hakeminen.

taloikoni

Pappilanpuisto

taloikoni

Mäntypuisto